Kvällste och dagsljuslampor

acrylic painting

Kväll i studion 😊🌙⭐

Barnen sover. Nu ska jag klura ut vad jag vill göra härnäst. Jag jobbar gärna på några olika målningar samtidigt.

Jag värmer mig alltid med en kopp te på en gång, det är så kallt i studion!

Att lägga våra tre barn är en pärs. Vi kan aldrig bara liksom dunka ner dom i sängen, fast det vill vi inte heller. Jag tror inte vi kommer att ångra våra långa läggningar i framtiden. Barndomen är så kort, det är så värt att ta sig massa tid för barnen vid läggningen, även om man blir rätt sömnig själv innan man ska försöka kvickna till och få nåt mer gjort före ens egen läggdags haha. Tur att jag har elva dagsljuslampor här!

Nu ska vi se vad vi ska hitta på här ikväll…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s