Ketchup med lite spagetti

acrylic painting

Idag skulle mellantjejen hälla ketchup själv medan jag hämtade en grej i köket…

Jag kapade benen på ett bord o fyra stolar för att skapa ett pysselbord till barnen 😊 vi invigde möblerna genom att käka middag där. Lite lågt för oss vuxna dock haha.

Såhär blev det till slut 😊 med byråer för barnens grejer som dom gjort (Som på fsk) o ett skåp för pysselgrejer. Det var väldigt uppskattat sen efter middagen.

Idag myste dom länge i soffan med sina böcker. Minsta tjejen somnade nästan på storebror kl 17… Då får man va med i svängarna så det inte blir en tupplur en timme före läggdags!

Jag har också gjort en studiolik hörna i vardagsrummet med mitt fältstaffli. Jag ska testa att våga låta vattenfärgerna ligga framme hela tiden. Få se hur det går. Lilla tjejen på bilden har nämligen dekorerat tapeter förr med vattenfärg… och spritpenna. Tror faktiskt hon är stor nog nu. Fyller fyra om några dagar och går att resonera med väldigt bra.

Sen är det inte hela världen om det kommer färg nånstans för vi har inte renoverat nåt i detta hus än. Tapeterna i vardagsrummet är gamla. Lika bra tycker jag 😁

O lite studio nu på kvällen! 😊💕

Såhär långt har jag kommit på denna nu 😊 ska måla lite till faktiskt precis nu. Hänger i studion med min man ikväll igen 💕 han läser o jag målar. 😊⭐🌜

Ha en fin lördagskväll! ❤

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s