Krokiga tallar asså

acrylic painting

Kan träd bli vackrare än när de är så sneda och krokiga som möjligt? Det är frågan! Denna tallen alltså 😍😍

Satt uppe efter midnatt igår (kom igång väldigt sent) och hade svårt att sluta XD

När man kommit in i ett bra flow får man passa på, det sa jag till mig själv. Haha… ”cause you’re worth it!” Eller hur nu denna slogan skrivs… (?) och jag ångrar ingenting här i morgonrocken nu på morgonen. :)

Jag har ändå ingen sömnbrist för stunden, så jag har en liten marginal ändå. Haha.

Nu är det fleecetröja som gäller i studion igen. Temperaturen börjar definitivt sjunka i huset. Men jag älskar hösten! Sen står ju dörrarna o flänger för vinden när barnen springer in o ut överallt förstås. Det är väl en av få nackdelar med vinterhalvåret. Kanske jag ska uppfinna en luftsluss?

Den här skogen kommer att ha ett väldigt ovanligt inslag… 😉 det är en bild jag burit på hela sommaren.

Jag vet inte om jag målat såhär fort nån gång som på denna. Det var så roligt. Men har man gjort något tusen gånger blir ju fingrarna oundvikligen flinkare bara av upprepningen. Jag har så svårt att sätta fingret på varför målandet är så roligt. Det är bara så otroligt tillfredställande, det går inte att beskriva. Jag skulle alltid välja penslar o färg framför en godispåse. O då gillar jag godis!

Jag målar så gärna att jag gärna målar vad som helst, bara jag får måla. Väggar, staket, möbler… you name it. Möbler har jag dessvärre inte tid med o måla.

Idag är det fredag och tjejerna är hemma. Sonen slutar kl 13 o idag ska vi baka chokladbollar som utlovat efter skolan :)

Vi ska också ha två sysslingar här idag ❤ mannen min ska fortsätta renovera fasaden på garaget. 😊 Han får göra utvändiga målandet. Han har just målat om alla fönster. Vilket slitjobb! Han borde få en medalj.

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag och en trevlig helg! ❤❤❤❤

Kram!

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s