Snart hemma från Helsingborg :)

acrylic painting

Passerar vackra vyerna utanför Kristianstad. Snart kör vi över gränsen till kära lilla Blekinge ❤ Nu har vår kanin Ninni fått flytta till en mysig gård med många kaninkompisar och stora kaninhagar. Jag orkar inte dra alla anledningar, men detta var den nödvändiga lösningen. Vi väntade länge på rätta hemmet.

Jag är så otroligt trött. Och pms har jag nog också 😂 hade aldrig det förr, men efter 30 har ett mönster sakta smugit sig på… främst en tydlig nedstämdhet några dagar varje månad. Jag har förstått det nu. Det är mig så främmande, jag har alltid haft så lätt för mig annars genom åren vad gäller mitt mentala mående. Och det är jag så tacksam för. Jag har mött flera kvinnor som jag vet egentligen har en sprudlande personlighet, men där nedstämdhet lägger som en tung matta över dem. Det är lätt att ta välmående för givet.

En sak är säker, det är minsann ingen bedrift att aldrig vara deprimerad. Ingen har valt att vara deprimerad. Det är en bedrift att orka bära en depression.

Pms kan också vara en liten bedrift att palla med. Jag blir mer lättirriterad, vilket kräver större tålamod för att vara lika trevlig och lugn som vanligt. Resultatet blir att jag får ojämna hjärtslag som ger en liten kvävningskänsla, så jag får stanna upp försöka ta djupa andetag ideligen. Och så får jag en lätt huvudvärk.

Tänkte faktiskt att jag ska kolla hos gyn ändå om man inte kunde få nåt mot detta. Verkar så på 1177. Jag har läst att många lider av pms utan att veta att det är pms det handlar om.

Tydligen är det också ofta så att pms blir värre med åren. Yay…

Jag hyser ännu en förhoppning att hinna måla lite ikväll, men är jag lika trött ikväll som jag är just nu här i passagerarsätet, då är det kört 😂

Hur det än blir så hoppas jag ni får en fin kväll! 😘

/ Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s