Lite näckrosor

acrylic painting

Snart är denna grisaille (grå bild) färdig :) sen blir det färg!

Här är denna oansenliga dag i bilder;

Som så ofta kunde jag inte låta bli att fota rosorna utanför köksfönstret. Kl 06 ungefär, medan kaffet bryggde 😁

Idag kollade vi äntligen vad som fanns under trägolvet i källaren. Vi misstänkte att det låg nåt tätt material o sen trä på det, men aha… Vi visste inte att källaren var isolerad. Dock måste vi ändå riva upp rubbet snart av flera andra skäl. Vi måste se till att allt är gjort på rätt sätt i källaren o det finns vissa grejer som borde gjorts annorlunda. Så… Det blir lajbans.

Vi ska köra vår kanin till sitt nya hem i helgen. I Helsingborg. Stora utrymmen och kaninkompisar. Hon är ensamkanin hos oss. O mannen tycks reagera på höet dessutom. Han är dammallergiker. Men gallret till transportburen är borta. Minsta tjejen tänkte nog att det därför inte gjorde nåt om hon slog av en av klämmorna också. Ninni får väl skutta runt i bilen lite som hon vill till Helsingborg…

Nu är dagen slut. Barnen sover, Ninni har fått gräs, golven har fått sin dagliga dammsugning. Försöker dammsuga varje kväll pga mannens allergi. Lika bra ändå. Det är ofattbart hur skräpigt golvet blir efter en enda dag!

Jag skrev ett fetlångt blogginlägg i sängen medan vi (min man haha) såg på film. Sen råkade jag radera allt. Ändå har wordpress en självsparande funktion. Hur är det ens möjligt?

Nu har jag uppenbarligen skrivit ett nytt. Kortare.

Nu ska vi släcka lampan.

God natt! :) ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s