Stig på i min skog ❤️

MIN MÅLARSTUDIO

Nu börjar det likna nåt :)

Det är en speciell känsla att se en bild i sitt inre, och sedan kunna se den växa fram under penseln.

En plats ur min själ, för själen att vila i. Ett lugn, och en läkande skönhet. Känslan i hur färgen flyter ut på duken under de mjuka penselhåren. Det är svårt att förklara. Jag tröttnar aldrig.

Denna skog är inte färdig än. En sådan här svartvit bild, kallas för en grisaille. När den är torr (vilket är väldigt snabbt med akryl) kläs den i tunna, genomskinliga lager med färg. Lager på lager, tills färgerna är sådana som jag vill ha dem. Min teknik är inspirerad av en gammal Oljeteknik. Men detta är alltså akryl. Om du vill hitta information om detta på nätet, så kan det vara bra att söka på ”Acrylic glazing” på youtube 😊👍

Men nu börjar jag bli för trött ikväll!

Nu ska jag stoppa om barnen, och kaninen Ninni ska få sina pellets 😊 Sen är det sängen som gäller ✨🌙 Ninni har en stoor hage i vårt kök 😊❤️

Sov gott allesammans!😊❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s