Första gången jag såg denna vägg ville jag få bort den genast

PERSONLIGT

Men hur konstigt det än låter, så har jag börjat gilla denna retrotapet mer och mer. Vi har inte ändrat på några väggar än sedan vi fick vårt hus i april i år. Och denna blir nog inte den första.

Kanske blev det harmoniskt med allt det andra vita? Ljuset och färgerna i vårt sovrum är så ljuvligt avslappnande.

Jag är så glad att vi utan trängsel också lyckats placera en juniorsäng vid fotänden. Oftast ligger ingen där. Men då och då inträffar några märkliga dagar när ALLA barnen ska upp och krångla i omgångar samma natt! Och då, i takt med att dom droppar in på föräldracentralen, så kan man forsla ner den första (som redan somnat om) i den andra sängen. Nr 2 som vaknar hannar i mitten på dubbelsängen. När trean vaknar får en av oss gå och lägga sig med det barnet i dess egen säng (nu har alla äntligen vuxenstorlek på sängarna).

Nån gång har alla vaknat när mannen jobbar natt. Sällan, tack och lov. Då kan man lika gärna gå och brygga kaffe istället. Och ta med sig mellanbarnet för har hon vaknat är hon glad och busig i 1-2 timmar. Senast var det mellan ca kl 02-04. Ligger man kvar med henne i dubbelsängen vaknar alla.

Men inatt hoppas jag alla sover :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s