Ljuv mystik i studion…

MIN MÅLARSTUDIO

Äntligen fick jag en kväll i min målarstudio! Jag vet inte hur många dagar som har gått, men ganska många, då barnen har hållit mig vaken om nätterna. Hur gärna jag än har velat måla på kvällen, så har jag inte orkat. Jag har haft sömnbrist på sömnbrist på sömnbrist!

Men här kommer nu en liten glimt från vad jag gjorde igår kväll. Jag hann inte sitta så länge. Och jag är glad att jag avslutade vid elvatiden. För inatt var mitt mellanbarn uppe i 2 timmar i streck, glad och busig. Annars är det vanligt att jag sitter uppe till tolv eller längre, för jag kan tycka att det är svårt att sluta måla när jag har kommit igång.

Denna målning är inte färdig än.

Fortsättning följer :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s