NU FINNS JAG PÅ TWITTER…

PERSONLIGT

Nu har jag dammat av min Twitter! 😊

Anledning: jag vill gärna göra flera små blogginlägg per dag egentligen här på bloggen, men eftersom ni som följer min blogg får ett email per nytt inlägg, går det inte att uppdatera ofta utan att spamma ner er 😂 så det får bli max ett längre inlägg per dag i bloggen, rörande både personliga ting och inblickar i min målarstudio.

De andra löpande, små dagliga tingen i mitt liv får hamna här på Twitter istället! Vad sägs om det?

Länk till min Twitter finns i menyn 😊👍

Kram!

/Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s