Nu finns min konst i butik – Sandelins Möbler, Sölvesborg :)

Uncategorized

Idag har jag äntligen fått upp några utvalda tavlor på Sandelins möbler :)

Jag vill tacka

Min morbror Niklas som konstruerat min två meter höga, tresidiga modul, min lillasyster Mathilda som har sytt det vita överdraget av ett av våra stackars lakan, mina svärföräldrar Gertie och Svenne (vars efternamn pryder varje tavla ;) ) som kom hit så Svenne kunde hjälpa mig köra bort modulen, min stackars man som jobbade natt för att sedan passa barnen till halv ett idag innan han fick lägga sig, och sist men inte minst vår snälla hyresvärd Jan-Peter Zimmerdahl som låter mig ha allt detta i sin butik utan att kräva minsta ersättning. Tack!

IMG_0044

Varmt välkomna att titta in till Jan-Peter på Sandelins möbler och ta er en titt när ni går förbi :)