Ljushyllor på G :)

Uncategorized

Här är kvällens bedrift. Jag ska försöka bli bättre på att posta referensfotona också, det kan ju vara roligt att se, så här kommer dom i början. Dom har jag fotat på vår framsida, vi har massor med rosor av olika sorter i trädgården <3 Tacksam!

Dom här två plankorna ska bli ljushyllor. Jag har redan förberett två små korta bitar som ska sitta längst ner, där ljuset ska stå. Förborrat har jag också gjort redan, med en stor fet slagborr. Vi hittar inte laddaren till skruvdragaren…

IMG_2104

IMG_2107

IMG_2715

IMG_2716

IMG_2719

 

Det enda som skiljer den vänstra från den högra rosen här, är att jag lagt till det vita på den högra. Denna bild visar tydligt vikten av highlights för att en målning ska bli vacker (eller foto eller vad som helst egentligen!) Kontraster, gott folk!

 

 

IMG_2722

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Färdigt! Förutom att rosorna ska få en lätt rosa ton i morgon :)