Sådärja, lite ljusgrått på hatten :)

Uncategorized

Nu har jag börjat slänga på de ljusgråa partierna på solhatten. Jag har faktiskt även gått ända upp till vitt på sina ställen (jag brukar annars gå över hela målningen först med samma ton, och sedan gå mot nästa). Så hatten är klar, om man bortser från ett parti på hatten längst till höger, upptäckte jag sen… under hatten :) Typ bakom luggen…

Men nu är det läggdags (00:40). Jag brukar oftast avsluta i tid, men såhär på midsommarafton kom vi hem sent från goda vänner, och barnen somnade 2,5 timmar senare än vanligt. Så då satt jag uppe lite extra… ;) Ville ju hinna NÅNTING liksom!

Jag brukar i princip aldrig lägga ut en process innan den är slutförd, för jag vill på en gång visa hur fint det blir på slutet. Halvfärdiga målningar är ju… halvläckra. Men det kanske kan vara lite trevligt med en ärlig liten följetong nån gång, där jag kan ödmjuka mig lite :)

 

IMG_2419

Först applicerade jag de sista mörkgrå partierna

IMG_2422

Här har jag slutligen (i alla fall slutligen för ikväll) lagt på ljusgrått och vitt på hatten. Resten får ni föreställa er så länge!

IMG_2424

Fortsättning följer :)