Pink Surprise

Uncategorized

En av våra sista dagar i Sölvesborg besökte vi några bekanta i ett hyreshusområde. Där, i en annars oansenlig rabatt utanför en av trappuppgångarna stod ett par fantastiskt fina, stora pioner och överraskade oss med sin osannolika placering. Min man fotograferade dom noga för senare bruk…

Och så, i lördags (och söndags) satte jag mig för att måla min sista skoluppgift mitt bland flyttlådorna i vår nya lägenhet i Norrköping. Deadline vid tolvslaget på söndagen. Inte den bästa helgen för att stanna upp och ta sig tid att måla, men resultatet blev väldigt trevligt. Jag älskar verkligen pioner! Jag tror till och med att dom kan tävla med rosor, för min del…

Bilden är en liten förtitt på en del av målningen, för bakgrunden hann jag inte färdigt med före deadlinen, och nu får den vackert vänta tills vi fått lite ordning här, faktiskt…