Moln på G…

acrylic painting

I morgon planerar jag att publicera den senaste målningen som nu blivit helt färdig. Jag ska även posta en annan som är leveransklar. Däremellan påbörjade jag denna som är lite annorlunda, eftersom det inte är en grisaille i botten. Det enda jag stött på hittills som är lättare att göra utan grisaille är moln. Och här blir det en del moln… 😉

Inte färdig än uppenbarligen… Denna är inte av den typiska storleken (då jag vill göra det mesta i 60×60 cm nu), men jag väntar på en ny leverans med dukar, och hade inga 60x60cm hemma för tillfället. Men det kliade i fingrarna!

Idag var förresten första gången jag använde tryckluft för att damma av en målning före fernissa haha. Mkt effektivt. Min man har då bra idéer! Man vill ju inte ha en enda mikroskopisk prick med damm på helst. Väldigt svårt att åstadkomma in real life vill jag lova!

Målat sidor på denna idag. Det är denna som kommer läggas ut i butiken i morgon… ;)

God natt! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s